שטח המטעים עבר לכרמל סבא בירושה. סבו ואביו עבדו בהפקת שמן זית בבית בד. כיום מטפל כרמל סבא עם משפחתו בכרמי הזיתים אשר בשטחו. כרמל מצליח להפיק כל שנה שמנים מעולים ולזכות בתחרויות. בנוסף, כרמל התמחה בדישון והשקייה של כרמי זית, כמו גם במבדקי טעימה של זמן הזית וכיום משמש כמדריך בהתנדבות חקלאים באזורו משום שהוא מאמין בחשיבות ייצור איכותי של שמן ובהעלאת המודעות הציבורית לטעמם של שמנים טובים.
בשנת 2021 נכנסנו למדריך שמני הזית הטובים בישראל.